One screen fits all...

Deelname Businessdagen West-Brabant

Friday, November 29, 2019

Op 27 en 28 november 2019 vond u BETOLED op de Businessdagen West-Brabant, een B2B beurs. We werden overstelpt door zakenlui die geïnteresseerd onze beursstand bezochten. We toonden het stoepbord, de omniposter, een scorebord en als kers op de taart: het E-bikerack. Uit ons groot gamma een keuze maken, was niet gemakkelijk. Met "less is more" in het achterhoofd, wouden we onze potentiële klanten niet overweldigen en overvallen. Daarom gingen we doordacht te werk.

We stelden ons in de plaats van de doelgroep handelaars en zakenlui die de beurs bezoeken. Hierbij zijn er velen die locale en regionale sportclubs sponsoren. Vandaar onze beslissing om het LED scorebord op te stellen. De handige app toonde geïnteresseerden, hoe eenvoudig het LED scorebord te bedienen is. We kunnen het scorebord naar de huisstijl van de sportvereniging afwerken, gecombineerd met het logo van de sponsor. 

De omniposter is een indoor ledscherm dat ontwikkeld werd voor het vertonen van zeer scherpe beelden op korte afstand. De omniposter hebben wij horizontaal opgehangen, maar de organisatie van de beurs plaatste die verticaal op de sokkel: een scherm bij de ingang om de beursgangers te verwelkomen en een scherm bij de aula, met een overzicht van alle sprekers. 

Het stoepbord is ideaal voor de handelaar zonder parking. In plaats van het alom gekende krijtbord of reclamepaneel op de stoep te plaatsen, kunt u met het LED stoepbord heel vaak uw reclameboodschap opvallend tonen en veranderen. Met onze eenvoudige software, kunt u zelfs vanop uw smartphone uw reclame programmeren en aanpassen. 

Het E-bikerack is ons paradepaardje. We konden heel duidelijk aan de zakenlui tonen dat het E-bikerack een veilig ECO-FRIENDLY oplaadpunt biedt voor hun klanten. Het grote LED scherm laat toe om zelf te adverteren met uw eigen reclameboodschap, of advertentieruimte te verhuren. De mogelijkheden zijn eindeloos...

Uw boodschap werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Het bericht kon niet worden verstuurd. Gelieve het opnieuw te proberen.