Hoe past LED een scherm bij mijn bedrijf ?

Friday, October 25, 2019

Hoe past een LED scherm bij mijn bedrijf ?

LED schermen bestaan in uiteenlopende formaten, uitvoeringen en beeldkwaliteiten.

De bekendste voorbeelden zijn schermen tegen de gevel van het pand, op een paalconstructie of in een zuil ingewerkt.
Maar een led scherm kan ook mobiel gemaakt worden door het bijvoorbeeld op een aanhangwagen te zetten, of het in een verplaatsbare bloembak te integreren.

De laatste tijd wordt er ook steeds meer gekozen voor een opstelling achter het raam van de etalage.
Hierbij zijn er dan zelfs schermen die tot 75% transparant zijn zodat u in de winkel geen buitenlicht verliest, en de mensen van binnenuit steeds naar buiten kunnen kijken.
Wanneer het scherm speelt zien ze van buiten uit de afbeeldingen of filmpjes op het scherm. Wanneer het scherm uit staat kan er van buiten gewoon naar binnen in de etalage gekeken worden.

Recent hebben we heel interessante nieuwe ontwikkelingen op de markt gebracht.
Namelijk een fietsenrek voor gewone en e-bike fietsen, met laadpunten en een volledig dynamisch scherm. Op die manier kan u een extra service bieden naar uw klanten door ze een laadpunt te bieden voor de elektrische fiets, en tegelijkertijd reclame maken voor uw producten en diensten.
Ook ons outdoor, dynamisch posterbord is een volledige nieuwe ontwikkeling. Dit is een verplaatsbaar scherm met hoge resolutie dat bestand is tegen alle weersomstandigheden en voldoende helder is om in vol zonlicht te gebruiken.
Het posterbord is voorzien van inklapbare wieltjes zodat het gemakkelijk naar buiten gereden kan worden, en toch stabiel staat.

Uw boodschap werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Het bericht kon niet worden verstuurd. Gelieve het opnieuw te proberen.